GEZOCHT

Hoe groot of klein je inbreng ook is, alle hulp is welkom om onze prachtige gemeente verder te verduurzamen. Stuur ons een mail als je een oproep wilt plaatsen.

Buurtplatform KTV zoekt
De AltijdWerkplaats zoekt 
 • Een groene manager met pit die wil werken in een groene, creatieve en sociale omgeving. 

 • Een gedreven en maatschappelijk betrokken HR stagiere met ambitie. De volledige vacature vind je hier.
   

Fairtrade Gooise Meren zoekt 
 • Vrijwilligers die zich in willen in zetten om inwoners meer bewust te maken van fairtrade en inspireren hoe zij daar zelf een bijdrage aan kunnen leveren. Een belangrijke activiteit is de landelijke fairtrade week waarin verschillende activiteiten worden georganiseerd als een filmavond, een Meet Up in de Groene Afslag of een fairtrade markt. Ieders inbreng, creativiteit en positiviteit kunnen we gebruiken. Van bewuste ondernemer tot organisatietalent, van creatieve denker tot duurzame Gooise Meren inwoner, stuur een mail naar info@fairtradegooisemeren.nl 
   

Kindertuin Bussum zoekt

 • Tuinbegeleiders, vind jij het leuk om met kinderen te werken? Weet je wat van moestuinieren of wil je dat leren? Kun je wekelijks t/m september 2021 één of twee uur in de week missen? Geef je dan via de website.

 

Bomenridders gezocht
 • In Muiden, Bussum en Naarden. Bij kap plannen gaat de bomenridder samen met inwoners/omwonenden per geval bestuderen of de bomen toch niet kunnen blijven staan, of dat er alternatieven zijn.
   

Platte daken gezocht

 • Het 'daken team' van de lokale energiecoöperatie Wattnu is op zoek naar platte daken van minimaal 200m2. Heb je zo'n dak? Stuur een mail naar Wattnu

Copywriter/Wordpress adept gezocht
 • Wattnu zoekt ook een vrijwilliger die zich stort op de website (Wordpress) en een copywriter. Kijk hier voor de wensen.
   

Ketting kledingruilruilers Naarden-Bussum gezocht
 • Gratis kleding ruilen. Je krijgt een tas kleding thuis, haalt eruit wat je wilt hebben, stopt er kleding in terug waar je zelf op uitgekeken bent en geeft de tas weer door. Hoe meer deelnemers, hoe groter het aanbod zodat er bijvoorbeeld op gender en maat kan worden gesorteerd. Geef je op via de Facebook pagina, of een mail naar Floor.
   

Fietsenmaker gezocht
 • De AltijdWerkplaats zoekt iemand die plezier beleeft aan het opknappen van fietsen op een geweldige inspirerende plek. Liefst voor minimaal 4 uur per week. Er zijn mogelijkheden om mensen op te leiden of te begeleiden. Mogelijkheden voor betaald werk zijn op termijn bespreekbaar. Mail naar post@altijdwerkplaats.nl voor meer informatie.
   

Zwerfvuilambassadeurs gezocht
 • Wil je regelmatig zwerfafval in je eigen straat of buurt opruimen? Geef je hier op, dan zetten we je op onze zwerfvuilkaart waar inmiddels al meer dan 229 straten op staan.

swap till you drop.jpg

Aanvraagformulier lokaal initiatievenfonds

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen binnen de gemeente Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Download hier het formulier. Hulp nodig? Mail ons, wij helpen graag!