GEZOCHT

Hoe groot of klein je inbreng ook is, alle hulp is welkom om onze prachtige gemeente verder te verduurzamen. Stuur ons een mail als je een oproep wilt plaatsen.

Bomenridders gezocht
  • In Muiden, Bussum en Naarden. Bij kapplannen gaat de bomenridder samen met inwoners/omwonenden per geval bestuderen of de bomen toch niet kunnen blijven staan, of dat er alternatieven zijn.

Stadslandbouw Gooise Meren
 
Ketting kledingruilruilers Naarden-Bussum gezocht
  • Gratis kleding ruilen. Je krijgt een tas kleding thuis, haalt eruit wat je wilt hebben, stopt er kleding in terug waar je zelf op uitgekeken bent en geeft de tas weer door. Hoe meer deelnemers, hoe groter het aanbod zodat er bijvoorbeeld op gender en maat kan worden gesorteerd. Geef je op via de Facebook pagina, of een mail naar Floor.

De AltijdWerkplaats zoekt 
  • Een groene manager met pit die wil werken in een groene, creatieve en sociale omgeving. 

  • Een gedreven en maatschappelijk betrokken HR stagiere met ambitie. De volledige vacature vind je hier.

  • Een fietsenmaker die plezier beleeft aan het opknappen van fietsen op een geweldige inspirerende plek. Liefst voor minimaal 4 uur per week. Er zijn mogelijkheden om mensen op te leiden of te begeleiden. Mogelijkheden voor betaald werk zijn op termijn bespreekbaar. Mail naar post@altijdwerkplaats.nl voor meer informatie.

Platte daken gezocht

  • Het 'daken team' van de lokale energiecoöperatie Wattnu is op zoek naar platte daken van minimaal 200m2. Heb je zo'n dak? Stuur een mail naar Wattnu

swap till you drop.jpg

Aanvraagformulier lokaal initiatievenfonds

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen binnen de gemeente Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Download hier het formulier. Hulp nodig? Mail ons, wij helpen graag!