Gezocht

Hoe groot of klein je inbreng ook is, alle hulp is welkom om Gooise Meren verder te verduurzamen. Mail ons als je een oproep wilt plaatsen.

ENERGIEBUDDY PROJECT

Ben je een handige klusser en minimaal één dagdeel per week beschikbaar? Meld je dan bij ons aan via energiebuddy@wattnu.org Hier kun je ook extra informatie vragen. Graag wil de lokale energiecoöperatie Wattnu zoveel mogelijk inwoners bezoeken om te helpen besparen. Je kunt bij het energiebuddy project als vrijwilliger aan de slag tegen een vrijwilligersvergoeding. Het kan ook als zzp'er die tegen een maatschappelijk tarief als energieklusser aan de slag wil.

OPROEP AAN ONDERNEMERS

We zoeken ondernemers die mee willen denken en mee willen werken aan de kansen die de nieuwe en circulaire economie met zich meebrengt. Hoe kunnen we bijvoorbeeld onze grondstoffen slimmer in een lokale kringloop brengen? Hoe kunnen we ons afval gescheiden afleveren aan een ondernemer die het kan hergebruiken? Hoe kunnen we duurzamer inkopen? Hoe kunnen we nieuwe klanten vinden die zelf ook meer circulair willen inkopen? Heb je ideeën, neem dan contact op met een van onze circulaire kwartiermakers in Gooise Meren, Huizen of Hilversum.

KOM KLUSSEN OP ZELFVOORZIENEND FORTEILAND PAMPUS

De klussers werken samen met de fortwachter en dragen zorg voor allerlei klussen op het eiland. Op dinsdag is een grote groep onderhoudsmedewerkers tussen 10-16 uur actief voor de grote klussen en op de overige weekdagen zijn er 1 á 2 medewerkers aanwezig voor klein onderhoud. De ‘klussers’ onderhouden zowel de elektrische installatie, de water-/gasleidingen, het meubilair et cetera. Stuur Pampus een mail voor meer informatie.

Aanvraagformulier lokaal initiatievenfonds

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen binnen de gemeente Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Download hier het formulier. Hulp nodig? Mail ons, wij helpen graag!