Gezocht

Hoe groot of klein je inbreng ook is, alle hulp is welkom om Gooise Meren verder te verduurzamen. Mail ons als je een oproep wilt plaatsen.

KOM PITCHEN OP ONS DUURZAAMHEIDSCAFÉ

Inwoners die zelf aan de slag willen met een duurzaam initiatief nodigen wij van harte uit om hun idee te pitchen in ons duurzaamheidscafé. Hier denken we graag met je mee hoe een project handen en voeten kan krijgen én kijken we hoe we met ons netwerk kunnen ondersteunen. Dus wil je je bijvoorbeeld inzetten voor een groenere wijk, meer weten over de aanschaf van zonnepanelen met de buren of kijken of je een stuk gemeentegrond kan beheren? Kom dan gezellig naar ons café in september en stuur ons een mailtje op info@samen-sneller-duurzaam.nl

OPROEP AAN ONDERNEMERS

We zoeken ondernemers die mee willen denken en mee willen werken aan de kansen die de nieuwe en circulaire economie met zich meebrengt. Hoe kunnen we bijvoorbeeld onze grondstoffen slimmer in een lokale kringloop brengen? Hoe kunnen we ons afval gescheiden afleveren aan een ondernemer die het kan hergebruiken? Hoe kunnen we duurzamer inkopen? Of hoe kunnen we nieuwe klanten vinden die zelf ook meer circulair willen inkopen?

Heb je ideeën, neem dan contact op met een van onze circulaire kwartiermakers in Gooise Meren, Huizen of Hilversum.

LEDEN KERNTEAM BUURTCAMPING BUSSUM 

Na twee succesvolle edities zoekt het bestuur van de duurzame Buurtcamping een nieuw kernteam bestaande uit onder andere een campingbeheerder, programmeur, vrijwilligers coördinator en andere taken. Lijkt het je leuk om hier deel van uit te maken, stuur een mail naar Feye van Olden voor meer info.

DE GROENE AFSLAG

Verse talenten gezocht van divers pluimage; sales topper, terrastijgers en afwassers. Reageer hier

KOM KLUSSEN OP ZELFVOORZIENEND FORTEILAND PAMPUS

De klussers werken samen met de fortwachter en dragen zorg voor allerlei klussen op het eiland. Op dinsdag is een grote groep onderhoudsmedewerkers tussen 10-16 uur actief voor de grote klussen en op de overige weekdagen zijn er 1 á 2 medewerkers aanwezig voor klein onderhoud. De ‘klussers’ onderhouden zowel de elektrische installatie, de water-/gasleidingen, het meubilair etc. Help jij mee om Pampus klaar te maken voor een nieuw seizoen? Stuur een mail

OPROEP INWONERS NAARDEN-VESTING; DEEL JE ENERGIEVERHAAL

De energietransitie van de monumentale vestingstad Naarden Vesting verdient een eigen aanpak. Daarom heeft een team van Wattnu, bewonersplatform Naarden Vesting, het Waterstoflab en de gemeente de handen ineengeslagen om erachter te komen hoe bewoners van Naarden Vesting hierover denken. Woon je in de Vesting, deel dan -anoniem- je energieverhaal op sprockler

MANNELIJKE KETTING KLEDINGRUILERS NAARDEN-BUSSUM

  • Gratis kleding ruilen! Je krijgt een tas kleding thuis, haalt eruit wat je wilt hebben, stopt er kleding in terug waar je zelf op uitgekeken bent en geeft de tas weer door. Hoe meer deelnemers, hoe groter het aanbod. Er is nu ook een tas met herenkleding in omloop. Specifiek voor deze groep worden deelnemers gezocht. Geef je op via de Facebook pagina of stuur een mail.

VACATURES ALTIJDWERKPLAATS

  • Een groene manager met pit die wil werken in een groene, creatieve en sociale omgeving. 

  • Een gedreven en maatschappelijk betrokken HR stagiaire met ambitie. De volledige vacature vind je hier.

  •  Mail naar post@altijdwerkplaats.nl voor meer informatie.​

_edited.jpg
Pampus-birdseye2-Copyright-Paul-de-Ruiter-Architects.jpg-lowres-voor-web.jpg
buurtcamping_edited_edited.jpg
buurtklusdagen wattnu.png
swap till you drop.jpg
de groene afslag.jpg
logo altijdwerkplaats.jpg

Aanvraagformulier lokaal initiatievenfonds

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen binnen de gemeente Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Download hier het formulier. Hulp nodig? Mail ons, wij helpen graag!