top of page

Stichting Gerben Struik

Onze Stichting Gerben Struik is vernoemd naar de initiatiefnemer in 2017 van onze beweging.

 

Gerben was naast een zeer betrokken inwoner met een duurzaam hart en tevens wethouder Duurzaamheid in Gooise Meren voor Groen Links. Vol enthousiasme heeft Gerben onze beweging gestimuleerd en begeleid. In 2019 kwam het verdrietige nieuws dat Gerben is overleden. Ter nagedachtenis aan Gerben hebben wij onze stichting naar hem vernoemd.

gerben struik.png

Doel van de stichting 

De stichting heeft als doel onze beweging Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren in de breedst mogelijke zin te ondersteunen. Omdat een beweging geen rechtsvorm kent is de stichting opgezet, die zich voornamelijk bezighoudt met het werven van externe fondsen voor de verschillende duurzame initiatieven in onze gemeente. De stichting heeft een eigen bestuur, een huishoudelijk reglement en uiteraard geen winstoogmerk. De doelen van de stichting en onze beweging zijn dus gelijk. Het stichtingsbestuur komt elke twee maanden bij elkaar en is te bereiken via stichting.gs@gmail.com

Logo stichting gerben struik.png

Bestuur Stichting Gerben Struik

Ons bestuur bestaat uit v.l.n.r. Alje kuiper, Rosa Pols, Barbara Boudewijnse en Kees Hogenbirk. In het midden staat Lucienne Struik, de echtgenote van Gerben.

bestuur en lucienne.png
bottom of page