top of page

Artikel

Verbinden en inspireren op ons café


Met onze maandelijkse Duurzaamheidscafés werken we bij voorkeur met lokale sprekers en ondernemers. Soms lukt dat niet en dan halen we iemand van buiten Gooise Meren. Maar altijd met de bedoeling om bezoekers te informeren en vooral ook te inspireren. Een café bestaan gewoonlijk uit een mooi optreden van lokaal, jong talent, een sprekers deel en héél belangrijk een meet & greet. In dat laatste deel kunnen bezoekers, sprekers en ondernemers elkaar ontmoeten en plannen smeden voor samenwerking op het gebied van duurzaamheid of gewoon kennis uitwisselen. Vaak horen we ook dat men niet van het bestaan afwist van bv. De Groenteclub. Zij waren één van de lokale ondernemers op ons café vorige week die rechtstreeks biologisch/dynamische groente en fruit inkoopt bij de boer.

Goed om te zien dat er ook bezoekers en politici van buiten Gooise Meren komen omdat ze goede verhalen over ons café hebben gehoord. Nou genoeg opgeschept. Hieronder een impressie van ons derde Duurzaamheidscafé over Biodiversiteit en Stadslandbouw.

Graag tot 17 april, dan houden we een café over andere mobiliteitsvormen.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page