top of page

Artikel

Programma Duurzaamheidscafé Tiny Houses


Het programma is rond en wat een mooie avond belooft ons Duurzaamheidscafé Tiny Houses (at large) te worden!

Inloop 19.30-20.00: muziek van Jesse Hasebos (zijn eerste openbare optreden!) 20.00-22.30: - Architect Theo Fambach over het welzijn van onze samenleving in relatie tot andersoortige woningbouw. - Jacqueline Tellinga van de gemeente Almere over de geleerde lessen rondom het bouwen van Tiny Houses zoals bijvoorbeeld in Oosterwold. - De net gevormde werkgroep Tiny Houses van Samen Sneller Duurzaam stelt zich voor. - Twan Zeegers van het projectbureau Buurtschap Crailo; ontwikkeling van Crailo. - En.... tadaaa: Gijsbert Schutten.

Deze 40-jarige pionier op het gebied van Tiny Houses is welbekend binnen Tiny House land. Hij heeft voor elkaar gekregen om in Nieuwegein -legaal- in een zelfgebouwd, off-the-grid Tiny House te wonen. Mét vrouw, 2 jonge kinderen en een hond. Hoe hij heeft hij dat voor elkaar gekregen.


Gewoontegetrouw sluiten we af met een meet & greet. Spreek de ambtenaar aan, het zijn echt ook gewone mensen ;-) Vraag Gijsbert om advies, sluit je aan bij de werkgroep. Kortom, maak contact! En dat alles in het prachtige, ruwe gebouw nr 13 op Crailo. Zie je dan!

Een kaartje reserveren is niet nodig maar voor ons wel fijn qua stoelen etc. Via Facebook kun je aangeven dat je komt: https://www.facebook.com/events/186556735317312/ Via de de website kun je een kaartje reserveren: https://www.samen-sneller-duurzaam.nl/events/duurzaamheidscafe-gooise-meren-tiny-houses

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page