top of page

Artikel

Route naar het Duurzaamheidscafé Tiny Houses op Crailo


Ons café zit bommetje vol morgen! Kom daarom vooral lekker op de fiets. Het adres is Amersfoortsestraatweg 85A in Bussum. We zetten vanaf de weg deze borden neer en het is de ingang direct voor de bushalte (lijn 109). Let wel op dat de bus na 20.00 nog maar 1x per uur naar station Naarden Bussum rijdt. Wellicht ook handig om, voor je komt, nog het ambitiedocument van buurtschap Crailo. En wil je je inschrijven voor de werkgroep tiny house Gooise Meren dan kan dat hier.

**LET OP: Wees op tijd want ivm deur-beleid van het Palmkazerne complex en het programma, gaat de ingangspoort om 20:00 op slot.

VERZOEK: ivm met de catering en stoelenreservering willen we graag weten of je aanwezig bent bij het café. Heb je al ticket(s) via de website Samen Sneller Duurzaam gereserveerd of ben je aangemeld bij dit event als "Gaan"? Dan sta je automatisch op de gastenlijst. Iedere aangemelde gast ontvangt bon voor 2 consumpties (wijn of frisdrank + hapjes). Koffie en thee ongelimiteerd verkrijgbaar. Alvast bedankt namens de organisatie.

Via Facebook kun je aangeven dat je komt: https://www.facebook.com/events/186556735317312/ Via de de website kun je een kaartje reserveren: https://www.samen-sneller-duurzaam.nl/events/duurzaamheidscafe-gooise-meren-tiny-houses

Nog even het programma:

Inloop 19.30-20.00: muziek van Jesse Hasebos (zijn eerste openbare optreden!) 20.00-22.30: - Architect Theo Fambach over het welzijn van onze samenleving in relatie tot andersoortige woningbouw. - Jacqueline Tellinga van de gemeente Almere over de geleerde lessen rondom het bouwen van Tiny Houses. - De net gevormde werkgroep Tiny Houses van Samen Sneller Duurzaam stelt zich voor. - Twan Zeegers van de gemeente Gooise Meren, betrokken bij de ontwikkeling van Crailo. - En.... tadaaa: Gijsbert Schutten. deze 40-jarige pionier op het gebied van Tiny Houses is welbekend binnen Tiny House land. Hij heeft voor elkaar gekregen om in Nieuwegein, legaal, in een zelfgebouwd, off-the-grid Tiny House te wonen. Mét vrouw, 2 jonge kinderen en een hond. Hoe hij heeft hij dat voor elkaar gekregen.

Gewoontegetrouw sluiten we af met een meet&greet. Spreek de ambtenaar aan, het zijn echt ook gewone mensen ;-) Vraag Gijsbert om advies, sluit je aan bij de werkgroep. Kortom, maak contact! En dat alles in het prachtige ruwe gebouw nr 13 op Crailo. Zie je dan!

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page