top of page

Artikel

'Man op de maan' wint hoofd- én publieksprijs Hilversum100 Challenge!


Breaking news! Bussumer Evert de Bruin, 'Onze' Man op de Maan, heeft zojuist de hoofdprijs van 10.000 euro én de Publieksprijs van 1500 euro gewonnen op de Hilversum100 challenge! Wij, de werkgroepleden van Samen Sneller Duurzaam kennen Evert al jaren. En het is zo mooi te zien dat zijn niet aflatende enthousiasme voor 12volt en duurzaamheid in het algemeen eindelijk beloond wordt in een geldbedrag voor zijn duurzame educatie centrum op Crailo! We wachten het juryrapport nog af maar geniet intussen vast van de foto's!

Update! Ook Dirk Beugelaar, kersvers lid van de werkgroep 'alle gebouwen zonder fossiele brandstof in 2030' is in de prijzen gevallen met zijn plan om cv's in te regelen zodat er gemiddeld 20% bespaard kan worden op gas.

Dirk met zijn prijs.
Evert in gesprek met de wethouder. Rechts Sandra, de trotse vrouw van Evert
Evert, wethouder Jan Kastje en Petra, de trotse vrouw van Evert.
Marileen en Evert.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page