top of page

Artikel

Laat je opladen op ons Duurzaamheidscafé


Meisje met engelenvleugels en een staf zweeft in de lucht.

Op donderdag 7 maart houdt ons collectief Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren een Duurzaamheidscafé in de prachtige Majellakapel op de Iepenlaan 26 in Bussum.

Het thema is deze editie iets anders dan je van ons gewend bent. Wij duurzame doeners merken dat het soms lastig is om de energie te behouden in onze strijd voor duurzaamheid. Daarom hebben we 2 bijzondere sprekers uitgenodigd die energie gaan geven dit café. De eerste spreker is spiritueel medium Janneke Leber. Zij gaat ons letterlijk contact laten maken met ons hart en onze ziel. De tweede spreker is predikante Essemie van Dunné over hoop & duurzaamheid. Het wordt zeker geen zweverige avond maar juist een avond vol kracht en energie! Vanzelfsprekend zal er ook veel info materiaal klaarliggen voor bezoekers om thuis te verduurzamen.

Een gratis kaartje kun je hier reserveren.

Inloop: 19.30 uur, start programma: 20.00 uur.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page