top of page

Artikel

Duurzaamheidscafé ontwerpwedstrijd i.s.m. Kings Of Indigo


Fact op het gebied van duurzaamheid van het Nederlandse modemerk Kings Of Indigo. Onder andere gebruiken ze 50% minder water bij de productie van de kleding.

Het Nederlandse merk Kings Of Indigo en ons Duurzaamheidscafé dagen jou uit! Maak jij van 3, helaas niet meer te verkopen, duurzaam geproduceerde kledingstukken een prachtig nieuw ontwerp? Doe mee en haal jouw starterspakket van 3 kledingstukken op tijdens ons Duurzaamheidscafé op 29 oktober bij Fier in Bussum. Reserveer snel een gratis kaartje, pak je naaigerei en vorm deze kledingstukken om tot iets nieuws. Voor het winnende ontwerp is er een waardecheque van 150 Euro, te besteden op de website van K.O.I. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens ons Duurzaamheidscafé over Circulair Ontwerpen op 11 december. Zet je scherp, want enkele ontwerpers van het Bussumse naaiatelier Geweldig Goed doen ook mee! Dit atelier is overigens bezig met het toevoegen van biologische stoffen op haar website. In totaal zijn er 15 starterspakketten voor serieuze deelnemers.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page