top of page

Haalbaarheidsonderzoek FamFam Resale Service

UPDATE 22 april 2023

Inmiddels is er een locatie geopend waar FamFam baby- en kinderspullen inneemt voor de verkoop service. Reserveer via 

hallo@famfam.nl een moment om in te brengen. 

DOEL

De circulaire marktplaats voor kinderspullen FamFam onderzoekt of het haalbaar is om een extra service aan te bieden namelijk het overnemen van het verkoopgedeelte van de ouders.

 

FamFam wil starten met kinderkleding en klein speelgoed.  Ouders kunnen bij FamFam een shopper inleveren op een representatieve locatie. FamFam checkt of de ingeleverde items compleet, vlekvrij en onbeschadigd zijn. Waar nodig maken zij
producten schoon. Het item wordt gefotografeerd, ze maken een advertentie op FamFam, slaan het op en doen de communicatie rondom de verkoop. FamFam regelt dat de ouders het geld uiteindelijk op hun bankrekening krijgen, tegen een nader te bepalen percentage van de verkoopprijs. 

kind speelt op xylofoon

INITIATIEFKRACHT

Sabine Ottervanger.

FINANCIERING

Via ons initiatievenfonds Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren. 

KORTE ENQUETE

Ouders worden van harte uitgenodigd een enquête van maximaal 5 minuten in te vullen. FamFam vermoedt dat veel kinderspullen ongebruikt op zolders blijven liggen en wil dit graag onderzoeken. De enquête vind je op sabineottervanger.typeform.com/to/OmlT3nph 

AANVRAAGFORMULIER INITIATIEVENFONDS

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen binnen de gemeente Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Vul onderstaand formulier (docx) in. Kun je deze niet openen, download hier de pdf.

Aanvraag initiatievenfonds

BEKIJK DE DOOR ONS ONDERSTEUNDE INITIATIEVEN

groep mensen houden afvalknijpers en afvalzakken vast
bottom of page