top of page

Stichting Gerben Struik

Onze Stichting Gerben Struik is vernoemd naar de initiatiefnemer in 2017 van onze beweging.

 

Gerben was naast een zeer betrokken inwoner met een duurzaam hart, ook wethouder Duurzaamheid in Gooise Meren voor Groen Links. Vol enthousiasme heeft Gerben onze beweging gestimuleerd en begeleid. In 2019 kwam het verdrietige nieuws dat Gerben is overleden. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere man, hebben wij onze stichting naar hem vernoemd.

Initiator beweging samen sneller duurzaam gooise meren Gerben Struik

Doel van de stichting 

De stichting heeft als doel onze beweging Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren in de breedst mogelijke zin te ondersteunen. Omdat een beweging geen rechtsvorm kent is de stichting opgezet, die zich voornamelijk bezighoudt met het werven van externe fondsen voor de verschillende duurzame initiatieven in onze gemeente. De stichting heeft een eigen bestuur, een huishoudelijk reglement en uiteraard geen winstoogmerk. De doelen van de stichting en onze beweging zijn dus gelijk. Het stichtingsbestuur komt elke twee maanden bij elkaar en is te bereiken via stichting.gs@gmail.com

logo SDG's en tekst: stichting gerben struik

Bestuur Stichting Gerben Struik

Onze onbezoldigde bestuursleden zijn v.l.n.r. Alje Kuiper, Rosa Pols, Barbara Boudewijnse en Kees Hogenbirk. In het midden staat Lucienne Struik, de echtgenote van Gerben.

Stichting Gerben Struik

Bestuur

  • Alje Kuiper - voorzitter

  • Rosa Pols - penningmeester

  • Kees Hogenbirk - secretaris

  • Barbara Boudewijnse - bestuurslid

 

Jaarverslag 2023

Beleidsplan 2024

Vier mensen poseren
bottom of page