top of page

GreenTeam AltijdWerkPlaats

Doel

Gezamenlijk en gestructureerd vergroten van de biodiversiteit zodat er meer en sneller impact gemaakt wordt. Het GreenTeam werkt samen met de gemeente, boeren, inwoners, De Groene Afslag en andere organisaties. Zij richten zich niet enkel op het buitengebied, maar ook op het vergroten van de biodiversiteit binnen de bebouwde kom en in de eigen tuin. Er wordt gestart met de aanleg van drie geveltuinen op de Groene Ruijter. 

Initiatiefkracht

Regina Berends, Thijn Westermann, Marsha van den Bosch en vele anderen.

Financiering

AltijdWerkplaats en initiatievenfonds Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren.

Expertise gevraagd

Het GreenTeam wil meer kennis en kunde in huis halen over hoe een grotere soortenrijkdom van zowel flora als fauna gerealiseerd kan worden. Voor zowel de korte als lange termijn. Daarnaast zoekt het GreenTeam als Greenspot Buurtschap Crailo aansluiting bij andere initiatieven uit de omgeving.

Heb je expertise over flora en/of fauna, heb je interesse om bij te dragen aan het vergroten van de biodiversiteit of wil je meedenken met de initiatieven, laat het weten via  post@altijdwerkplaats.nl

Planten met de tekst: wij zijn een greenspot
Personen staan voor en achter een hek
Gereedschap met tekst: altijdwerkplaats

De AltijdWerkplaats streeft naar een duurzame, circulair ingerichte gemeenschap waarin iedereen zich thuis en betrokken voelt en wordt gewaardeerd voor zijn of haar bijdrage. De AltijdWerkplaats verbindt mensen waarbij ze vooral goed willen doen voor groen. Volg de AltijdWerkplaats op Facebook of bezoek de website.

AANVRAAGFORMULIER INITIATIEVENFONDS

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen binnen de gemeente Gooise Meren en zoek je ondersteuning, vul dan het formulier (docx) in. Kun je deze niet openen, download dan hier de pdf.

bottom of page