GreenTeam AltijdWerkPlaats

Doel: gezamenlijk en gestructureerd vergroten van de biodiversiteit zodat er meer en sneller impact gemaakt wordt. Het GreenTeam werkt samen met de gemeente, boeren, inwoners, De Groene Afslag en andere organisaties. Zij richten zich niet enkel op het buitengebied, maar ook op het vergroten van de biodiversiteit binnen de bebouwde kom en in de eigen tuin. Er wordt gestart met de aanleg van drie geveltuinen op de Groene Ruijter. 

Initiatiefkracht: Regina Berends, Thijn Westermann, Marsha van den Bosch en vele anderen.

Financiering: AltijdWerkplaats en initiatievenfonds Samen Sneller Duurzaam.

greenspot.jpg

Expertise gevraagd

Het GreenTeam wil meer kennis en kunde in huis halen over hoe een grotere soortenrijkdom van zowel flora als fauna gerealiseerd kan worden. Voor zowel de korte als lange termijn. Daarnaast zoekt het GreenTeam als Greenspot Buurtschap Crailo aansluiting bij andere initiatieven uit de omgeving.

Heb je expertise over flora en/of fauna, heb je interesse om bij te dragen aan het vergroten van de biodiversiteit of wil je meedenken met de initiatieven, laat het weten via  post@altijdwerkplaats.nl

De AltijdWerkplaats streeft naar een duurzame, circulair ingerichte gemeenschap waarin iedereen zich thuis en betrokken voelt en wordt gewaardeerd voor zijn of haar bijdrage. De AltijdWerkplaats verbindt mensen waarbij ze vooral goed willen doen voor groen. Volg de AltijdWerkplaats op Facebook of bezoek de website.