top of page

Artikel

Nieuw: dream GreenTeam


Het GreenTeam Gooise Meren.

De AltijdWerkplaats streeft naar werk, áltijd en voor iedereen. Ieders unieke bijdrage wordt vooral duurzaam, groen en sociaal ingezet waarbij speciale aandacht uitgaat naar het stimuleren van de biodiversiteit. Om meer groene initiatieven van de grond te krijgen is het GreenTeam Gooi & Vechtstreek in het leven geroepen. Dit is een groep lokale professionals, ervaringsdeskundigen en natuurliefhebbers die kennis, betrokkenheid en liefde voor de natuur willen overdragen onder inwoners, bedrijven en instellingen in onze regio. Te denken valt aan ecologisch verantwoord tuinieren, vergroenen van gevels en daken en het inrichten van composteersystemen.

Vergroten impact

Het GreenTeam werkt samen met de gemeente, boeren, inwoners, SamenSnellerDuurzaam, De Groene Afslag en andere organisaties. Zij richten zich niet enkel op het buitengebied, maar ook op het vergroten van de biodiversiteit binnen de bebouwde kom en in de eigen tuin. Op deze manier wil het GreenTeam gezamenlijk, meer en sneller impact maken in onze regio.

De AltijdWerkplaats, gevestigd op het terrein van De Groene Afslag, en stichting Broedplaats Gooise Meren vormen samen een gemeenschapsbedrijf met een sociaal en groen hart. Zij staan voor de overtuiging dat het inzetten van lokale nu onbenutte energie uit de gemeenschap gezamenlijk meer mogelijk maakt: voor het individu zelf, voor elkaar, voor onze idealen en voor de natuur. Zodanig dat we economisch duurzaam zijn waarbij iedereen gewaardeerd wordt voor zijn/haar inzet.

Oproep voor materiaal

Het GreenTeam richt op het terrein van De Groene Afslag kleine vijvers in ter inspiratie van de bezoekers en bewoners. Zij zijn hiervoor op zoek naar vijvermateriaal. Dus heb je nog een rol dakbedekking liggen, een oude vijverbak, speciekuipen, waterplanten, plantenpotten enzovoort mail het naar post@altijdwerkplaats.nl Zij zijn er geweldig blij mee.

Stuur ook een mail als je wilt weten wat het GreenTeam voor jou of je bedrijf kan doen.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page