top of page

Kids Cleanup Day's

Doel

Kinderen van 4-11 jaar, en de ouders, bewust maken van het belang van het scheiden van afval en te voorkomen dat ze zwerfvuil veroorzaken.

Initiatiefkracht

Nicole Wendt en Demi Neerings van Kidsclub Versa Welzijn. Britta Bouma, Feye van Olden en Sandra Geerling van het initiatief Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij.

Financiering

Op vrijwillige basis en het landelijk fonds ZwerfAfvalVergoeding.

Kids Cleanup Day 2020.png
flat 3 Ronny Fabienne en Shanee.jpg
Cleanup Betje Wolfflaan

In samenwerking met de projectgroep GM 100% zwerfvuilvrij en onze beweging organiseren we met de Kidsclub van Versa een jaarlijkse zwerfvuil opruimactie in Bussum Zuid. Het doel: meer bewustzijn creëren. Afval hoort in de prullenbak en niet op straat. En welk afval gooi je thuis in welke bak? Met ongeveer 50 kinderen en ouders begint de middag met het opruimen van zwerfvuil in Bussum Zuid. Erna zijn er mooi versierde knijpers te winnen voor het kleinste, gekste, lichtste stuk opgehaald zwerfvuil. En natuurlijk, de gouden knijper voor degene die raadt hoeveel sigarettenpeuken er die middag zijn opgeraapt.

Kids Cleanup Day 2020

Kids Cleanup Day 2019

AANVRAAGFORMULIER INITIATIEVENFONDS

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen binnen de gemeente Gooise Meren en zoek je ondersteuning, vul dan het formulier (docx) in. Kun je deze niet openen, download dan hier de pdf.

bottom of page