top of page

Kwartiermakers

Onze beweging kent een aantal kwartiermakers die zich vanuit hun expertise inzetten om verschillende transities te versnellen. Omdat onze kwartiermakers zich gemiddeld hier 20 uur per week voor inzetten krijgen ze een financiële ondersteuning vanuit de gemeente Gooise Meren. Benieuwd naar hun plannen voor 2024? Lees hier een interview met onze kwartiermakers.

Kees Hogenbirk

 

Kees woont in Naarden en is een van de grondleggers van onze beweging. Hij zet zich algemeen in voor de verschillende transities en is door zijn stijl en grote lokale en regionale netwerk in staat bruggen te slaan en duurzame impact te maken. 

Kees is per mail te bereiken via keeshogenbirk@gmail.com

Kwartiermaker Kees Hogenbirk

Alje Kuiper

 

Alje woont in Bussum en heeft zich in 2022 aangesloten bij onze beweging. Alje richt zich voornamelijk op circulaire impact en opschaling van circulaire initiatieven. Zijn drive is om -vanuit zijn ervaring met strategie en sociale innovatie- duurzaamheid een (andere) impuls te geven. "Ik denk en zie dat het sneller en beter kan. En dat het veel, héél veel, verborgen kansen in zich heeft. Ik zie duurzaamheid als een slapende reus, met veel positieve impact-kansen. Zowel voor bedrijven als voor de samenleving".

Alje is per mail te bereiken op alje.kuiper@mijnimpact.nl

Kwartiermaker Alje Kuijper

Katharina Prause

 

Katharina woont in Bussum en sinds begin 2023 aan onze beweging verbonden als kwartiermaker en strategisch adviseur voedsel- en landbouwtransitie. Katharina ondersteunt, begeleidt en bouwt mee aan initiatieven uit de samenleving en verbindt deze aan ambtenaren op integrale wijze. Ook ontwikkelt ze een aanpak voor de voedselvisie Gooise Meren.

Katharina is per mail te bereiken op katharina@foodintransition.nl

Kwartiermaker Katharina Prause
bottom of page