Gerben Struik, initiator Samen Sneller Duurzaam, overleden


Mijn hemel Gerben, je werd gemist het afgelopen jaar maar we hielden toch hoop dat de behandelingen aan zouden slaan. Ongelooflijk dat je er niet meer bent.

Ons diepste medeleven gaat uit naar zijn vrouw Lucienne, zijn kinderen IJsbrand en Hadewijch en zijn familie, vrienden en collega's.

Op het Duurzaamheidscafé (7 maart) kun je een boodschap schrijven aan zijn vrouw Lucienne en zijn kinderen Hadewijch en IJsbrand. Mocht je vanavond niet kunnen, we zijn al vanaf 17.00 uur in de Majellakapel op de Iepenlaan 26 in Bussum, dan kun je je boodschap ook op de kaart schrijven.

Op het gemeentehuis is een condoleanceregister geopend voor Gerben.

Dinsdag 12 maart wordt Gerben begraven en je bent door de familie van harte uitgenodigd om afscheid te nemen van Gerben.

* Van 12.30-12.55 kun je persoonlijk afscheid nemen van Gerben in De Koepelkerk op de Brinklaan in Bussum. Daarna wordt de kist gesloten. * Om 13.00 wordt de herdenkingsplechtigheid gehouden in de Koepelkerk. * Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de Algemene Begraafplaats in Bussum.

Wat betreft bloemen, Gerben hield van bloemen maar nog liever had hij een donatie voor Artsen Zonder Grenzen. Doneren kan op hun rekeningnummer: NL61ABNA0242525555 o.v.v. Gerben Struik.

De prachtige foto is een campagne foto voor Groen Links gemaakt door Andrea Bartosova.

Ondersteuning duurzame initiatieven

Wil je een boomspiegel adopteren en heb je daar plantjes voor nodig? Wil je op jouw school een projectweek over bijvoorbeeld de plastic soep organiseren? Zoek je een lokale installateur voor een zonnepomp? Mail ons, wij helpen graag. 

Heb je een groter initiatief zoals bijvoorbeeld het vergroenen van je schoolplein of ben je een startup die  bijvoorbeeld oesterzwammen wil gaan kweken op koffiedrab en kun je daar hulp bij gebruiken, dan helpen we ook graag zolang het initiatief maar binnen Gooise Meren is.

 

Vul onderstaand formulier in, kun je deze niet openen? Download de pdf. Heb je hulp nodig bij het invullen ervan, mail ons. Wij helpen je graag! Een aantal ondersteunde initiatieven vind je hier.

Word ook zwerfvuilambassadeur

In meer dan 200 straten in Gooise Meren wordt regelmatig zwerfvuil opgeruimd door bewoners. Wil je ook mee helpen, geef je dan op via dit formulier. Hier kun je ook één of meer afvalknijpers aanvragen. Benieuwd of jouw straat al een ambassadeur heeft? Check het op onze plattegrond.

Duurzaam Gooise Meren

Check op deze site van de gemeente en zie wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.