top of page

Artikel

Gerben Struik, initiator Samen Sneller Duurzaam, overleden


Mijn hemel Gerben, je werd gemist het afgelopen jaar maar we hielden toch hoop dat de behandelingen aan zouden slaan. Ongelooflijk dat je er niet meer bent.

Ons diepste medeleven gaat uit naar zijn vrouw Lucienne, zijn kinderen IJsbrand en Hadewijch en zijn familie, vrienden en collega's.

Op het Duurzaamheidscafé (7 maart) kun je een boodschap schrijven aan zijn vrouw Lucienne en zijn kinderen Hadewijch en IJsbrand. Mocht je in de vanavond niet kunnen, we zijn al vanaf 17.00 uur in de Majellakapel op de Iepenlaan 26 in Bussum, dan kun je je boodschap ook op de kaart schrijven. Op het gemeentehuis is een condoleanceregister geopend voor Gerben.

Dinsdag 12 maart wordt Gerben begraven en je bent door de familie van harte uitgenodigd om afscheid te nemen van Gerben.

* Van 12.30-12.55 kun je persoonlijk afscheid nemen van Gerben in De Koepelkerk op de Brinklaan in Bussum. Daarna wordt de kist gesloten. * Om 13.00 wordt de herdenkingsplechtigheid gehouden in de Koepelkerk. * Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de Algemene Begraafplaats in Bussum.

Wat betreft bloemen, Gerben hield van bloemen maar nog liever had hij een donatie voor Artsen Zonder Grenzen. Doneren kan op hun rekeningnummer: NL61ABNA0242525555 o.v.v. Gerben Struik.

De prachtige foto, waar zijn welbekende enthousiasme van afspat, is een campagne foto voor Groen Links gemaakt door Andrea Bartosova.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page