top of page

Artikel

GEZOCHT: briljante ideeën om klimaatverandering te overleven - wedstrijd


climate challenge 2017 what design can do

Nu klimaatverandering sneller en harder toeslaat dan wie dan ook had verwacht, is het duidelijk geworden dat we nieuwe en gedurfde oplossingen nodig hebben. Designplatform What Design Can Do, IKEA Foundation en Autodesk Foundation hebben de Climate Action Challenge gelanceerd: een wereldwijde ontwerpwedstrijd om ons te beschermen tegen de effecten van klimaatverandering. Hoe passen we onze huizen aan, onze eetgewoontes, onze omgang met water en energie? Ontwerpers en creatieve ondernemers van alle disciplines kunnen deelnemen. Er zijn aparte categorieën en prijzen voor studenten, creatieve professionals en start-ups. De winnaars in verschillende categorieën delen een prijzenpakket met een totale waarde van 900.000 euro.

Het is kort dag, 21 augustus 2017 is de deadline. Maar het moet toch mogelijk zijn dat er inzendingen vanuit Gooise Meren komen. Doe mee, deel het in je netwerk: creëer!

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page