top of page

Werkgroep Duurzame gemeenschappen

COMPACT EN DUURZAAM WONEN - KLEIN CRAILO

Klein crailo is een professioneel burgerinitiatief. Haar ambitie is anders wonen: compact, duurzaam, verbonden met de natuur en met elkaar. Klein crailo wilt een levendig onderdeel worden van Buurtschap Crailo. Toekomstige bewoners van klein crailo zullen gebruik maken van de kracht van de natuur en nieuwste technologieën om haar footprint te beperken. Compacte woningen zullen meer ruimte en tijd bieden om in te zetten voor de wereld om ons heen. Neemt voor meer informatie contact op met de werkgroep.

Rij virtueel gemaakte woningen

TINY HOUSES - PLU PETIT

Deze werkgroep is bedoeld voor gelijkdenkenden en -gestemden die geïnteresseerd zijn in een minimalistisch, duurzaam en eenvoudig leven en daar ook meer vorm aan willen geven. Een betaalbare manier van leven waarin je tijd overhoudt voor zaken die je aan het hart liggen. Het tiny house PLUpetit van Marileen Fabels staat momenteel op de Larenseweg 139 in Hilversum op het terrein waar ook Vonk in de Wijk is gevestigd. 

Ook deelnemen aan deze werkgroep? Mail Marileen.

Interieur met woon- en werkgedeelte

BERICHTEN OVER DUURZAME GEMEENSCHAPPEN IN GOOISE MEREN

Buurtbewoners staan in kring

Wil je een duurzaam initiatief uitrollen binnen onze gemeente dan kunnen wij wellicht helpen. Download het formulier, mail ons als je hulp nodig hebt bij het invullen hiervan.

THEMA'S:

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page