top of page

Artikel

Verpakkingsvrije winkel? Gasloze wijken in Gooise Meren?


Vanavond worden de actieplannen gepresenteerd in de Kazerne in Muiden om 19.30 uur. Deze zijn door ondernemers, inwoners en overheid geformuleerd tijdens het onlangs gehouden Werkatelier. Het hoofdthema is duurzaamheid waaronder verschillende thema's hangen als waarderende economie, een afvalloze samenleving, gezond lokaal voedsel en samen duurzaam leven. Enkele actieplannen zijn: start 'cradle to cradle' 'tiny houses', aanschaffen landbouwgrond voor productie gezond lokaal voedsel, experiment 12 volt straatverlichting en inzetten op structurele educatie op het gebied van duurzaamheid. Benieuwd naar alle plannen? Interesse om mee te doen met de beweging Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren? Kom vanavond naar de Kazerne Muiden, Kazernestraat 10. We beginnen om 19.30 met de presentie van alle actieplannen waarna een verdieping volgt op de thema's en plannen. Op alle actieplannen zoeken wij nog denkers, doeners en financiers.

Heel graag tot vanavond!

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page