top of page

Artikel

De 1e nationale energie commissaris komt naar Bussum


Het is de Wouter Schatborn Stichting gelukt om niemand minder dan Ruud Koornstra, Nederlands eerste nationale energie commissaris, naar Bussum te halen voor een lezing in de Watertoren in Bussum op 22 november. Opgeven kan via: info@wouterschatbornstichting.nl Deze en andere lokale evenementen op het gebied van duurzaamheid zijn ook te vinden in onze agenda.

Programma

19:30: Inloop met koffie of thee 20:00: Opening en toelichting op de locatie 20:15: Wouter Schatbornlezing door Ruud Koornstra 20:40: Muziek 20.50: Pauze 21:05: Presentatie 21:20: Muziek 21.30: Discussie 22.05: Afronding en sluiting. Na afloop een drankje

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page