top of page

Artikel

Input werkgroep aan economische visie GM


Afgelopen periode is er met diverse betrokkenen hard gewerkt aan het formuleren van een economische visie voor Gooise Meren. Vanuit de werkgroep Waarderende Economie/Broedplaats Gooise Meren is bij diverse bijeenkomsten meegesproken en gedacht en zijn schriftelijke suggesties aangeleverd. We zijn verheugd dat deze inbreng valt terug te lezen in deze nota, die nu door de gemeenteraad wordt vastgesteld. Er ligt met deze nota, naar onze inschatting, een

bruikbaar kader, dat ruimte maakt voor duurzame economische ontwikkeling.

De politieke avond vindt vanavond plaats om 20.00 uur in het gemeentehuis op de Brinklaan 35 in Bussum. Iedereen is van harte welkom.

De documenten omtrent de economische visie staan hieronder.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page