top of page

Artikel

Klimaatverandering, het hele verhaal


Cover van het e-book: Michiel's Choice - klimaatverandering van Michiel Haas.

Zoals de meeste van jullie weten ben ik van de zomer definitief gestopt met bloggen. Tenminste dat dacht ik, maar het kriebelde toch weer. Dus ben ik voorzichtig begonnen om rond een specifiek thema te bloggen. Inmiddels staan er alweer enkele nieuwe artikelen op mijn site. Ik heb die artikelen geschreven om het complete verhaal inzake klimaatverandering te vertellen. We lezen er veel over, maar we kennen zelden het hele verhaal. In vijf artikelen heb ik het hele verhaal uiteengezet en samengevoegd tot een mooi tijdschrift. Hierin worden alle achtergronden -wetenschappelijk onderbouwd- uit de doeken gedaan.

  1. Oorzaken van klimaatverandering.

  2. Reeds zichtbare gevolgen.

  3. Te verwachten gevolgen.

  4. Hoe omgaan met de risico’s.

  5. Mogelijke oplossingen.

Het geheel wordt aangevuld met een interview met klimaatprof van de TU Delft, Andy van den Dobbelsteen. Het E-magazine kun je hier lezen.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page