top of page

Artikel

Denk mee over digitaal loket duurzaamheid


Aankomende donderdagavond, 25 januari, komen de werkgroepen Samen Sneller Duurzaam bijeen. De avond staat in het teken van het te ontwikkelen digitale duurzaamheidsloket Gooise Meren. Met dit online loket willen we inwoners inspireren en helpen bij het nemen van maatregelen op het gebied van duurzaamheid. Om via het loket goede en nuttige informatie te bieden, willen we graag gebruik maken van jouw kennis als inwoner van Gooise Meren. Vind je het interessant om mee te denken? Dan ben je op 25 januari van harte welkom!

We werken op deze avond in zes groepen met elk een ander thema: voeding, verkeer, energieverbruik in huis & onderneming, woning/woninginrichting, vrije tijd & studie en kleding & verzorging. De bijeenkomst vindt plaats bij de Broedplaats Gooise Meren, Piet Heinlaan 54A (voormalige Michiel de Ruyterschool naast het gezondheidscentrum Bussum-Zuid) in Bussum. Inloop vanaf 19.30 uur, start avond 20.00 uur.

Kun je de 25ste niet komen maar wil je wel een bijdrage leveren aan het digitale platform, neem dan rechtstreeks contact op met Roald de Bruijn via roald@duurzaamgooisemeren.nl

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page