top of page

Artikel

Warme truiendag 2 februari


Het idee van Warmetruiendag is simpel: trek een warme trui aan, zet de verwarming lager, bespaar 6% energie per graad en dus 6% CO2 uitstoot. Voor de 12e keer organiseren Greenchoice en Klimaatbond Nederland deze nationale energiebesparingsactie met als motto 'de meest groene energie, is energie die je niet verbruikt'. Op 2 februari worden tal van evenementen georganiseerd en in Bussum doet Soupurbe op de Brinklaan in Bussum mee. Van 18.00-22.00

zetten ze de thermostaat op 15C! Trek dus een lekker dikke trui aan en kom gezellig een hapje eten! Heb je het koud? Dans jezelf warm.

Aanmelden voor het Warmetruien evenement bij Soupurbe.

Meer info over de nationale Warmetruiendag staat hier.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page