top of page

Artikel

Ambitiedocument buurtschap Crailo


Voordat je naar ons café over Tiny Houses komt a.s. dinsdag is het wellicht goed om dit ambitiedocument Crailo door te lezen. Zeker als je voornemens bent om op het terrein te gaan ondernemen, je misschien een tiny house of andere woonvorm zou willen neerzetten of dat je bezorgd bent over de toekomst van de biodiversiteit op Crailo.

Het document rust op 5 pijlers: buurtschap, buitenleven, ecosysteem, energie positief/materiaal bewust en innovatief ondernemerschap. Kortom een groot deel van de thema's die onze beweging ook betracht te stimuleren. Er is nog heel veel mogelijk op dit prachtterrein in het groene hart. Wil je aan het begin staan van de ontwikkeling? Laat je dan inspireren door ons Duurzaamheidscafé en proef de sfeer op Crailo.

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze beweging? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

In verband met de grote animo vragen we je een (gratis) kaartje te reserveren voor dit café. Opgeven via Facebook kan ook.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page