top of page

Artikel

Vrijwilligersavond, 19 juni, 1e Samen Sneller Duurzaam festival: Puur Pampus!


Flyer van het duurzame festival Puur Pampus van juli 2018.

Onze werkgroep 'duurzame economie' is de afgelopen maanden druk bezig geweest om samen met Pampus een Zero Waste feest te organiseren op 7 en 8 juli 2018 op... het forteiland Pampus in Muiden. Op dit festival ontdek je hoe het man-made Pampus vanaf de start al zelfvoorzienend was en hoe het nu een inspiratiebron is voor een innovatieve, duurzame toekomst. LAAT JE VERRASSEN EN INSPIREREN door denkers en doeners die zich op allerlei manieren inzetten voor een mooie, schone en duurzame wereld. Het eiland zal bijna uit elkaar spatten van alle lol, aha-momenten, brainwaves en gezelligheid!


Handen gezocht

De werkgroep wil graag aanstaande dinsdag (19 juni) samenkomen om mee te denken over hoe onze beweging op 7 en 8 juli vertegenwoordigd kan worden en door wie. En ze zoekt vrijwilligers die mee willen helpen met de opbouw op vrijdag 6 juli en/of afbouw op 8/9 juli. Het mooie is, is dat vrijwilligers gratis met de boot naar het eiland Pampus kunnen varen én dat ze gratis mogen kamperen. Een unieke kans om op een forteiland te slapen!

Meer info over dit festival: www.pampus.nl/events/puur-pampus-2018

Laat ajb via info@samen-sneller-duurzaam.nl weten of je de 19e juni komt.

Tijdstip: 20-21.30 uur. Adres: Broedplaats Gooise Meren, Piet Heinlaan 54 (naast het gezondheidscentrum) in Bussum.

Fijn weekend!

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page