top of page

Artikel

Vanavond Woondroomavond Tiny Houses


Vanavond houdt de werkgroep Tiny Houses Gooise Meren haar Woondroomavond bij de Broedplaats in Bussum. De bedoeling is om gelijkgestemden te vinden in wonen en hoe een gemeenschap te vormen. Accent ligt wel op tiny en duurzaam bijvoorbeeld Tiny Village, Knarrenhof, yurts, stro-leem huisjes en eco-dorp.

Architect Theo Fambach laat in de inleiding wat voorbeelden zien aangevuld door de werkgroep. Daarna gaan we praktisch aan de slag. Eerst door je eigen woonwensen op te schrijven en dan gaan we speeddaten om gelijkgestemden te zoeken. Vervolgens gaan we per groep mindmappen om tot slot nog een moodboard te maken.

Willen jullie daarvoor zelf stiften, scharen en lijm meenemen om een moodboard te kunnen maken. De werkgroep heeft papier gekocht, een kleine bijdrage (0,50/1,-) is welkom en neem tijdschriften etc. mee waaruit je kunt knippen.

Koffie en thee kost 2,- in de broedplaats.

Adres: Broedplaats Gooise Meren, Piet Heinlaan 54 (naast het gezondheidscentrum Bussum Zuid). Tijd: 19.30-21.30.

Hier nog wat handige websites:

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page