top of page

Artikel

Morgen en overmorgen Samen Sneller Duurzaam festival Puur Pampus


Kom morgen en/of overmorgen ook naar ons Samen Sneller Duurzaam festival Puur Pampus?! Ons festival mixt vrolijk vermaak met interessante informatie, zodat je aan het eind van de dag blij en wijzer naar huis terugkeert en geneigd zal zijn groener te denken en wat groener te doen.

Op ons energie- en zwerfafvalavontuur wordt jong en oud overladen met happy energy en wordt zonder belerend vingertje wijzer gemaakt over duurzaamheid, de circulaire economie en de energietransitie. Extra boten varen in het weekend vanuit Muiden, Amsterdam en Almere. Kaartjes voor Puur Pampus zijn nog te koop via pampus.nl, maar boek snel voor dit unieke event want op is op!


Solar Voyager

Er komen marktkramen vol kunst en duurzame artikelen, een debat, tipi-tenten waar kids kunnen workshoppen met afval, sprekers vanuit het bedrijfsleven en organisaties die tegen de plastic soup strijden, muzikanten en nog veel meer. Ook de Solar Voyager komt, een gevaarte gemaakt van afvalplastic en twee waaghalzen die de wereld willen wakkerschudden. Eind dit jaar gaan ze er de zuidpool mee oversteken op Expeditie Clean2Antarctica!

Benieuwd naar wat de beweging Samen Sneller Duurzaam doet? Wij staan onder de zwarte luifel bij de aankomstplek van de boot om festival bezoekers te informeren en enthousiasmeren om groener te denken en doen!

Zin om al groen te doen terwijl je onderweg naar Puur Pampus bent? Deel dan de autorit richting Muiden met andere groen-doeners! Cocarco biedt hiervoor matchmaking aan! Is nog nieuw, is een beta-versie... maar werkt wel! Kijk snel op https://beta.cocarco.com/pampus!

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page