top of page

Artikel

Ben of ken je een fair fashion startup?


Middenin de landelijke Fair Trade week, organiseren we weer een Duurzaamheidscafé. Deze editie gaat over slow fashion en in de opmaat naar dit café kwamen we op LinkedIn een interessante oproep tegen van Nanette Hogervorst. Werkzaam bij een bank én founder van 'OW' een online platform waar mode, innovatie, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap samenkomen.

Nanette host op 6 oktober 'kick-start live' op het Fair Fashion Festival in Utrecht. Hiervoor is ze op zoek naar startups die actief zijn binnen de modebranche en grote ambities hebben op gebied van duurzaamheid. Belangrijk is dat de startup op 6 oktober een crowdfunding heeft lopen, in de pre-order fase zitten, of een andere concrete vraag heeft om hun bedrijf verder te brengen en die je direct kan steunen. De startups krijgen de kans om op het festival te pitchen en zichtbaar te zijn. Vinden mensen het idee leuk, dan kunnen ze het direct steunen. Laatste editie van het Fair Fashion Festival in Utrecht had zo'n 3000 bezoekers. Doelgroep studenten en young professional. Ben je of ken je zo'n startup, laat het Nanette weten en wellicht pitch jij of zij dan 6 oktober op het festival!

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page