top of page

Artikel

Cleanup Betje Wolfflaan Bussum: 21 november


Update: video Betje Wolfflaan Cleanup. Versa Kinderwerk, wooncoöperatie Dudok Wonen en Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij organiseren zaterdag een 'Corona proof' Cleanup actie met de kinderen van de vier flats op de Betje Wolfflaan in Bussum.


Dudok Wonen verhuurt zo'n 7.500 woningen, kamers en bedrijfsruimtes in Gooise Meren en wil ook graag maatschappelijk bijdragen door een prettige leefomgeving te creëren. Trekker en wooncoach Ilse Dassen van Dudok Wonen zocht contact met Nicole van Versa Kinderwerk waarmee het project Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij al twee keer eerder een zwerfvuil actie heeft georganiseerd.


De Betje Wolfflaan Cleanup is de eerste buurtgebonden zwerfvuil opruimactie met als doel om meer samenhang tussen de flatbewoners te creëren. Hoe mooi zou het zijn als de ruimte rondom de flat regelmatig wordt schoongemaakt door betrokken flatbewoners die het ook gewoon fijn vinden om in een opgeruimde buurt thuis te komen. En wellicht lukt het ook om de gemeentegrond rondom de flats te vergroenen.


Woon je in één van de flats op de Betje Wolfflaan, dan ben je van harte uitgenodigd. We starten om 14.00 uur op de parkeerplaats van de eerste flat (nr. 1). Voor iedereen zijn er prijzen en degene met het grootste, meest bling-bling, gekste en meest herbruikbare zwerfvuil wint een extra prijs. Raad je hoeveel peuken er worden opgehaald? Dan ben je de trotse eigenaar van de GOUDEN knijper.


Neem contact met ons op als je een cleanup in jouw buurt wilt organiseren: info@samen-sneller-duurzaam.nl


Wil je de trekker zijn van een zwerfvuilactie van jouw straat of buurt, geef je dan op via: https://www.samen-sneller-duurzaam.nl/zwerfvuilambassadeur


Impressie van de tweede cleanup in Bussum Zuid 2020


Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page