top of page

Artikel

Kids Cleanup Days Gooise Meren


Op zaterdag 17 september is het weer World Cleanup Day. Dé dag in het jaar waarop 200 miljoen mensen zich wereldwijd inzetten voor het voorkomen van zwerfvuil op straat en in de natuur. Een doel waar ons initiatief Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij met de hulp van inwoners en ondernemers van Gooise Meren zich ook hard voor maakt.


De World Cleanup Day is ook een mooie aanleiding om weer eens een mooie actie op touw te zetten met en voor onze zwerfvuilambassadeurs. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met NatuurlijkSportief Bussum en organiseren we drie Kids Cleanup Dagen in Gooise Meren. Mooie sportieve buitenevenementen waarbij sport en spel gecombineerd worden met het opruimen van zwerfvuil. Twee uur heerlijk buiten sporten en spelen binnen het zwerfvuil thema. Er zijn er nu drie in gepland, te beginnen met de Krijgsman in Muiden op woensdagmiddag 31 augustus aanstaande. Kom je ook? Meld je dan aan bij Arjan via arjan@natuurlijksportief.nl. Vertel je ons dan wel naar welke Cleanup je komt en met hoeveel kinderen/ volwassenen?


PS Je hoeft niks mee te nemen, behalve je goede humeur, je vrienden (ouders mag ook) en een flesje water tegen de dorst!


Op zaterdag 17 september wordt een aantal opruimacties in Gooise Meren georganiseerd. Op deze pagina vind je de acties waaraan je mee kunt doen. Hier kun je ook jouw eigen opruimactie opgeven.
Comentarios


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page