top of page

Artikel

Recycle Sintmarkt 2023


Samen met FamFam, de lokale marktplaats voor kinderspullen organiseert De Groene Afslag opnieuw een Recycle Sintmarkt. En wel op maandag 20 november van 19.30 tot 21.00 uur!

Recycle Sint is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam én voordelig te vieren. Sprokkel snel alle spelletjes en speelgoed bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt en ruil ze om voor 'nieuw' mooi spul.

Hoe het werkt?

• Neem speelgoed mee dat in goede staat, compleet, netjes en schoon is (maximaal 1 doos of shopper per persoon, geen knuffels) • Voor de waarde van het speelgoed dat je inbrengt kan je weer 'nieuw' speelgoed uitzoeken • Het mogen echt vintage items zijn, maar ook spullen waar nauwelijks mee gespeeld is • Alles wat overblijft wordt aan de Voedselbank geschonken! • Inleveren van het speelgoed kan tussen 19.30 en 20.30 uur, ruilen tussen 20.45 en 21.00 uur.


Aanmelden

Gratis toegang, maar meld je even aan via deze website.


Waarom elk jaar nieuw speelgoed kopen als je ook kunt ruilen

“Het is de missie van FamFam om zo veel mogelijk kinderspullen een tweede leven te geven, de Recycle Sint sluit daar perfect bij aan.” aldus Sabine Ottervanger van FamFam. Het platform is vorig jaar gestart en inmiddels kunnen alle (groot)ouders uit ’t Gooi & Vechtstreek kinderspullen uitwisselen in de buurt. Er wordt een enorme piek verwacht rondom de feestdagen. “Tweedehands cadeautjes zijn dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren”.


Gezellig en slim

Ook De Groene Afslag vindt het belangrijk om speelgoed een tweede leven te geven. “Waarom zou je elk jaar nieuw speelgoed kopen als je ook kan ruilen? En je kan meteen die speelgoedberg in je huis verkleinen. Drie jaar geleden was de ruilmarkt een enorm succes dus we hopen dit jaar wederom op een hoge opkomst!”, aldus Shirley Kuijpers van De Groene Afslag. Recycle Sint laat zien dat het niet alleen een groen initiatief is, maar ook nog eens hartstikke gezellig, slim en -niet onbelangrijk- goed voor de portemonnee.

Komentáře


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page