Sous chef, groene manager en HR stagiair gezocht


Update 1 juni, de vacature voor een sous chef is inmiddels vervuld. Zin om het, na een bewogen Covid anderhalf jaar, over een andere boeg te gooien? Voel je de urgentie om je hard te maken voor de natuur en ben je daarnaast ook nog maatschappelijk betrokken? En wil je dan ook nog jouw kennis, organisatietalent en doe-kracht hiervoor inzetten? Solliciteer dan op de, voor nu vrijwillige, functie van groene manager bij de AltijdWerkplaats (AWP).


De missie van de AWP: 'werk is het instrument om effectief bij te dragen aan de natuur in brede zin, én is in onze ogen het beste middel om zingeving, voldoening en waardering bij de mens te brengen. Wij willen dat ons werk inspireert, zodat mensen meer natuurbewust worden en van daaruit gaan handelen. Natuur werkt en inspireert!' De volledige vacature vind je hier. Daarnaast is de AWP ook op zoek naar een gedreven en maatschappelijk betrokken HR stagiair.


Creatieve sous chef gezocht

De AWP heeft een locatie pal naast de Groene Afslag waar we ook al eens een Duurzaamheidscafé hebben gehouden over duurzaam ondernemen. De Afslag is een superplek in Crailo waar altijd wel iets te doen is. Zo organiseren ze samen met de AltijdWerkplaats op 31 mei een workshop en lezing 'composteren kun je leren' door Marc Siepman. Ook kun je er verrassend lekker vegetarisch eten. Voor de keuken zoek de Afslag een creatieve sous chef met een passie voor plantbased gerechten.


Zit hier niets voor je bij? Kijk dan eens op Green Jobs, een landelijk vacatureplatform waar werkzoekenden en werkgevers met een hart voor duurzaamheid elkaar vinden.

Ondersteuning duurzame initiatieven

Wil je een boomspiegel adopteren en heb je daar plantjes voor nodig? Wil je op jouw school een projectweek over bijvoorbeeld de plastic soep organiseren? Zoek je een lokale installateur voor een zonnepomp? Mail ons, wij helpen graag. 

Heb je een groter initiatief zoals bijvoorbeeld het vergroenen van je schoolplein of ben je een startup die  bijvoorbeeld oesterzwammen wil gaan kweken op koffiedrab en kun je daar hulp bij gebruiken, dan helpen we ook graag zolang het initiatief maar binnen Gooise Meren is.

 

Vul onderstaand formulier in, kun je deze niet openen? Download de pdf. Heb je hulp nodig bij het invullen ervan, mail ons. Wij helpen je graag! Een aantal ondersteunde initiatieven vind je hier.

Word ook zwerfvuilambassadeur

In meer dan 200 straten in Gooise Meren wordt regelmatig zwerfvuil opgeruimd door bewoners. Wil je ook mee helpen, geef je dan op via dit formulier. Hier kun je ook één of meer afvalknijpers aanvragen. Benieuwd of jouw straat al een ambassadeur heeft? Check het op onze plattegrond.

Duurzaam Gooise Meren

Check op deze site van de gemeente en zie wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.