top of page

Artikel

Sous chef, groene manager en HR stagiair gezocht


Zin om het, na een bewogen Covid anderhalf jaar, over een andere boeg te gooien? Voel je de urgentie om je hard te maken voor de natuur en ben je daarnaast ook nog maatschappelijk betrokken? En wil je dan ook nog jouw kennis, organisatietalent en doe-kracht hiervoor inzetten? Solliciteer dan op de, voor nu vrijwillige, functie van groene manager bij de AltijdWerkplaats (AWP).


De missie van de AWP: 'werk is het instrument om effectief bij te dragen aan de natuur in brede zin, én is in onze ogen het beste middel om zingeving, voldoening en waardering bij de mens te brengen. Wij willen dat ons werk inspireert, zodat mensen meer natuurbewust worden en van daaruit gaan handelen. Natuur werkt en inspireert!' De volledige vacature vind je hier. Daarnaast is de AWP ook op zoek naar een gedreven en maatschappelijk betrokken HR stagiair.


Creatieve souschef gezocht

De AWP heeft een locatie pal naast de Groene Afslag waar we ook al eens een Duurzaamheidscafé hebben gehouden over duurzaam ondernemen. De Afslag is een superplek in Crailo waar altijd wel iets te doen is. Zo organiseren ze samen met de AltijdWerkplaats op 31 mei een workshop en lezing 'composteren kun je leren' door Marc Siepman. Ook kun je er verrassend lekker vegetarisch eten. Voor de keuken zoek de Afslag een creatieve souschef met een passie voor plantbased gerechten.


Zit hier niets voor je bij? Kijk dan eens op Green Jobs, een landelijk vacatureplatform waar werkzoekenden en werkgevers met een hart voor duurzaamheid elkaar vinden.

Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page