top of page

Artikel

Thema: alle gebouwen klimaatneutraal


Richard Borst, directeur Bouwmensen Bussum: ‘Wij dromen van gebouwen die klimaatneutraal zijn. Vanaf 2010 bouwen we daarom alleen nog maar woningen met ‘nul op de meter en passen we bestaande gebouwen zo aan dat het energieverbruik tot nihil wordt gereduceerd. Particulieren en organisaties kunnen rekenen op financiële steun van de gemeente Gooise Meren’.

Richard heeft een duidelijke visie en droom en daar begint alles mee. Tijdens het werkatelier zal Richard deel gaan uitmaken van een team mensen die deze droom hopelijk gaan helpen realiseren! Nieuwe interessante ontwikkelingen kunnen we verwachten: 'off-the-grid tiny houses', zonnecellen verwerkt in dakpannen, huizen die volledig draaien op 12 volt gelijkstroom aansluitingen, op collectieve lokale zonne-energie leveranciers, lokale energieopslag, et cetera.

Houd dit team in de gaten, want hier wordt een toekomst gecreëerd die voor alle bewoners interessant zal zijn. Vanwege milieuredenen maar ook voor het financiële voordeel.

Meedoen? Stuur een mail naar Richard Borst.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page