top of page

Artikel

Open huis 7 september!


Op donderdagavond 7 september is er open huis voor alle betrokkenen bij Samen Sneller Duurzaam en voor iedereen die zich betrokken voelt bij duurzaamheid in Gooise Meren. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats bij de Broedplaats Gooise Meren, De Ruijterlaan 24a hoek Piet Heinlaan in Bussum.

In juni van dit jaar hebben wij met elkaar (inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en de gemeente) de Versnellingsagenda ‘Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren 2017-2022’ opgemaakt. Rond acht thema’s zijn de krachten gebundeld, ambities benoemd en concrete activiteiten bedacht.

Tijdens deze avond gaan we de stand van zaken bespreken en met elkaar verkennen welke acties en stappen nodig zijn om de versnelling van duurzaamheid in Gooise Meren gaande te houden. Je bent van harte welkom om mee te praten en mee te denken. En vanzelfsprekend is er ruimte voor nieuwe ideeën en acties.

Nog even op een rij: de thema’s van de Versnellingsagenda zijn: alle gebouwen en woningen aangesloten op niet-fossiele energie in 2030, slimmere en groenere mobiliteit, een afvalloze samenleving, gezond lokaal voedsel, biodiversiteit als maat der dingen, duurzaam onderwijs, een waarderende economie en samen Duurzaam voor(t)leven.

Graag uiterlijk 5 september laten weten of je komt via info@samen-sneller-duurzaam.nl

We zien uit naar de gesprekken en ontmoetingen op deze avond.

Tot 7 september!

Initiatiefgroep Samen Sneller Duurzaam

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page