top of page

Artikel

Ochtend vlechten


Vanochtend zijn de actieplannen van onze beweging door de trekkers van de verschillende werkgroepen gepresenteerd aan de ambtenaren van Gooise Meren. Na een korte aftrap door wethouder Gerben Struik en een pitch per werkgroep kregen de ambtenaren de mogelijkheid om bij een thema aan te sluiten. Wat ontstond was een rijke uitwisseling van kennis, ideeën en namen.

Ondernemers en werkgroep trekkers legden uit waar ze tegenaan liepen bij bijvoorbeeld het vergunningstraject rondom duurzame aanpassingen aan woonhuizen. En diverse werkgroepen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan beleidsvorming o.a. rondom de openbare ruimte en een afvalloze samenleving. Kortom, er is gevlochten en er zijn (hopelijk) duurzame verbindingen gelegd. Er is gekeken naar oplossingen. Niet vanuit de wij/zij gedachte, gemeente vs. inwoners, maar vanuit samen kunnen we het voor elkaar krijgen!

Enthousiast geworden? Kijk hier als je je wilt aansluiten bij ons platform.

Eerst kennis maken kan natuurlijk ook. Kom dan op donderdag 7 september om 19.30 naar de Broedplaats Gooise Meren, De Ruijterlaan 24a hoek Piet Heinlaan in Bussum.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page