top of page

Artikel

Lezing: zijn wij kwetsbaar voor extreme weersomstandigheden?


Hagelstenen ter grootte van tennisballen en auto's die vastzitten in ondergelopen straten. Het zijn beelden die we in de toekomst veel vaker zullen gaan zien. Door klimaatverandering is het weer in Nederland steeds extremer geworden. In de toekomst zal het extreme weer alleen maar toenemen. Is Gooise Meren op deze verandering voorbereid? Hasse Goosen is oprichter en directeur van stichting Climate Adaptation Services (CAS). CAS is een non-profit organisatie die producten en diensten biedt om te anticiperen op de gevolgen van klimaatverandering. De stichting is gevestigd in de Watertoren te Bussum. Meer informatie: http://www.climateadaptationservices.com/nl/ Speciaal ter gelegenheid van de dag van de duurzaamheid wordt je tijdens de lezing iets lekkers aangeboden.

Locatie en tijd: 12.00 uur in het Stadskantoor, Marktstraat 22 Naarden.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page