top of page

Artikel

Fijne Dag van de Duurzaamheid!


Deze mooie Dag van de Duurzaamheid is een goed moment om te horen waarom we onze beweging zijn gestart. Bekijk de video en doe ook mee! Heb je tijd vandaag? Vanmiddag om 12.00 uur houdt Bussumer Hasse Goosen, oprichter van stichting Climate Adaptation Services, een lezing over hoe te anticiperen op de gevolgen van klimaatverandering. Locatie: Stadsdeelkantoor in Naarden op de Marktstraat 22.

En vanavond kun je naar de duurzame onderwijsavond van de werkgroep Duurzaam Onderwijs van onze beweging. De Minister Calsschool en de Tweemaster in Naarden worden verduurzaamd en vertellen hoe ze dit, samen met de leerlingen, voor elkaar hebben gekregen. Ze gaan in gesprek met de andere scholen en ouders: wat doen scholen al? Wat zou je nog meer willen? Hoe kunnen we dat bereiken en welke deskundigheid kunnen we daarvoor inzetten? Zowel voor voortgezet onderwijs als basisonderwijs, het gebouw, de organisatie en het lesprogramma. Dus heb je schoolgaande kinderen, kom dan langs. Vertel de ouderraad, conciërge, leerkrachten van de school over deze avond. En beweeg ze te komen om geïnformeerd te worden over duurzaamheid in en op school. Locatie: de Minister Calsschool, Johan Willem Frisolaan 33, Naarden en begint om 19.30 uur.

Hier vind je alle evenementen die op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober, georganiseerd worden.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page