top of page

Artikel

Lekker tappen


Hoe handig! In Bussum staat naast het watertappunt op het Veerplein in Bussum nu ook een watertappunt bij sportcentrum De Zandzee aan de Struikheiweg in Bussum. Drinkwaterbedrijf PWN plaatst in rap tempo deze tappunten in Noord-Holland om te stimuleren dat men waterflesjes opnieuw vult en om te voorkomen dat de plastic flesjes achteloos worden weggegooid. Hoe heerlijk om na een wandeling op de hei je flesje te vullen met sprankelend Gooisch water. Alleen in de winter, vanaf eind november worden de tappunten in verband met de vorst weggehaald. Aan het begin van de lente worden ze weer teruggeplaatst. Een overzicht van alle watertappunten van PWN vind je hier.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page