top of page

Artikel

Werkgroepen sessie


Gisteren was er weer een bijeenkomst van de werkgroepen bij de Broedplaats. Mooi om te zien dat er steeds nieuwe mensen bij dit platform aansluiten. Zo ook het buurtplatform RemCom, zij sluiten aan bij de werkgroep 'alle gebouwen zonder fossiele brandstoffen' en gaat verkennen hoe het Rembrandtpark & het Componistenkwartier van het gas af kunnen. En er is een nieuwe werkgroep ontstaan: Tiny Houses. De groep bestaat uit een achttal mensen die gaan verkennen hoe en vooral waar tiny houses binnen de gemeentegrenzen kunnen worden geplaatst. Een kort verslag van de avond lees je hier terug.

Bekijk vooral ook onze agenda met daarin duurzame evenementen binnen Gooise Meren. Heel handig is dat je evenementen ook meteen naar je Google agenda kunt kopiëren. Op 20 december stond er ook een werkgroepen sessie gepland maar we hebben besloten deze niet door te laten gaan in verband met de drukte voor kerst. Op 25 januari om 19.30 is er weer een werkgroepen sessie.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page