top of page

Artikel

Ook op ons Duurzaamheidscafe: Jessie Kroon, Sarah May e.v.a.


Ons tweede Duurzaamheidscafé, a.s. donderdag 15 februari, heeft als thema: Thuis energie neutraal. Saai? Nee! Onze vorige spreker, Zero Waste Queen én jurylid van de Duurzame Top 100 van Trouw, Jessie Kroon, is de MC van de avond. Sarah May speelt de sterren van de hemel tijdens de inloop van half acht tot acht. En hoofdspreker van de avond is de Bussumse architect Gea van der Horst van Lokaal 18b2. Gea leidt je langs manieren om thuis energie te besparen. Of je nu in een monument woont, een appartementencomplex of een bestaande woning.

Het café zal niet in het teken staan van eindeloze tabellen met besparings- en CO2 reductiecijfers, maar wil het zo tastbaar mogelijk maken. Zonnepanelen die je kunt aanraken, maquettes met en zonder groene daken en vele andere oplossingen van lokale ondernemers. Wie heeft er in onze gemeente een warmtepomp en hoe ziet die er uit? Wie heeft er al een nul op zijn energierekening en hoe heeft hij dat geflikt? Het Duurzaamheidscafé wil laten zien dat alle kennis, oplossingen en voorbeelden al aanwezig zijn in onze eigen gemeente!

Als kers op de taart wordt er onder de aanwezigen een Duurzaamheidsscan verloot t.w.v. E 600,- Na de scan van je woning weet je hoeveel je kunt besparen én wat het oplevert. RSVP voor 15 februari op info@samen-sneller-duurzaam.nl of via www.facebook.com/duurzaamheidscafeGooiseMeren zodat je meedingt naar de gratis Duurzaamheidsscan.

Zie je de 15e!

Hieronder vast een voorproefje van Sarah Jane.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page