top of page

Artikel

Zwerfafval opruimen in Gooise Meren


We weten dat er al heel wat inwoners van GM tijdens het wandelen troep van straat oprapen of hun stoep schoonhouden! Maar wil je in georganiseerd verband opruimen dan is er een aantal mogelijkheden. Allereerst houdt NederlandSchoon op 24 maart weer haar jaarlijkse, landelijke opschoondag. En van 17 tot en met 24 maart komt de Bermbende ook weer in actie, in onze agenda lees je wanneer er waar verzameld wordt. Elke maand trekken Troeptrimmen Bussum en Troeptrimmen Naarden erop uit om straten en plantsoenen schoon te maken. Het zou echt fijn zijn als we de club troeptrimmers kunnen vergroten. Dus doe eens gek en prik een stokje mee. Het is heel rustgevend om troep op te ruimen en je ontmoet nog eens iemand. Tot prik!


Steeds meer straten in Gooise Meren worden door buurtbewoners geadopteerd. Benieuwd of jouw straat erbij zit? Klik hier op de kaart. Nog niet bezet, geef je op, fijn!

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page