top of page

Artikel

De allereerste Zero Waste buurtcamping van Nederland


Onze werkgroep vlechters is onderdeel van de organisatie die 20, 21 en 22 juli de allereerste Zero Waste buurtcamping organiseert. Stel je voor! Met je buren kamperen in de Groene Long in Bussum. Drie dagen is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die wc rol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet de buurman en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leer je je buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie beter kennen. Hoe zetten we eigenlijk met de buurt voor een weekendje een kleine, ideale samenleving neer? Hoe ziet die eruit? Duurzaam, maar ook....? Denk vooral met ons mee! Binnenkort organiseren we een bijeenkomst waarbij we ook al de handen uit de mouwen zullen steken. Houd deze Facebookpagina in de gaten! Oh ja, de Buurtcamping Bussum is er trouwens voor álle inwoners van Bussum.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page