top of page

Artikel

Woondroomavond 26 juni Broedplaats GM: tiny village


Slapende kat.

In vervolg op ons Duurzaamheidscafé over tiny houses houdt de werkgroep tiny houses, vlak voor het slapen gaan op dinsdag 26 juni van 19.30-21.30 een woondroomavond over hoe we graag zouden willen wonen. Hoe zou je willen samen leven en delen en hoe zou jouw ideale tiny house er van binnen en buiten uit kunnen zien?

Het uitgangspunt is klein, duurzaam, circulair en zelfvoorzienend. Na een korte inleiding is het vooral een praktische avond door in kleine groepjes te formuleren wat de wensen zijn en als het mogelijk is daar een collage van te maken. Van daaruit hoopt de werkgroep gelijkgestemden bij elkaar te kunnen brengen die samen zo'n tiny village willen oprichten. Gelijkgestemden als jongeren, ouderen, specifiek mantelzorg of juist een verticale mix van jong en oud, of meer gericht op het sociale of culturele kunnen elkaar van te voren opzoeken als vertrekpunt van de avond. Theo Fambach, architect, zal een korte inleiding geven op de mogelijkheden in kleine eenheden te gaan wonen en inspirerende voorbeelden geven van wat reeds gerealiseerd is of wordt in de toekomst.

Adres: Broedplaats Gooise Meren, Piet Heinlaan 24 (school naast het gezondheidscentrum Bussum Zuid) in Bussum.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page