top of page

Artikel

Haal een gratis gft-afvalbakje op


Vandaag, zaterdag 30 juni en 7 juli kun je bij de GAD scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp een gratis gft-afvalbakje ophalen. Een heel handig bakje om op je aanrecht te zetten of aan je prullenbak te hangen. De GAD heeft deze actie bedacht omdat ons restafval voor 30% bestaat uit gft-afval. Zonde want dit restafval wordt verbrand en kan dus niet meer worden hergebruikt. Van het gft-afval dat wel in de gft bak terecht komt wordt compost en biogas gemaakt. Met dit bakje is het wellicht makkelijker. De scheidingstations zijn geopend op zaterdag van 9.00-16.00 en neem wel je mobiel mee waarop je onderstaande voucher laat zien.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page