top of page

Artikel

De kracht van het collectief


De kracht van het collectief is het thema van het aankomende duurzaamheidscafé op 22 november. Een goed voorbeeld van deze kracht is de jaarlijkse natuurwerkdag afgelopen zaterdag. Hoe mooi om ongeveer 30 Gooise Meerders in actie te zien komen zoals bv in het Echobos in Muiderberg waar, onder regie van Thijn Westermann van de werkgroep biodiversiteit, sloten werden uitgebaggerd. In Naarden heeft het Buurtplatform KTV met inwoners van Tuindorp-Keverdijk honderden bloembollen geplant op de rotonde bij de Tweemaster in het kader van Operatie Steenbreek. Heel fijn dat er als feestelijke afsluiting werd 'gebuurtsoept' in de wijken Vierhoven en Oranje Nassau Noord.

Morgen, 8 november, is er een belangrijke openbare bestuursvergadering van de Vereniging Dorpsraad Muiderberg. Aan bod komt o.a. de kustvisie voor het hele gebied van de gemeente Gooise Meren. Een belangrijk onderdeel van de avond zal gaan over het plan van een ondernemer voor de bouw van 25 strandhuizen op het strand van Muiderberg. Wil je over dit plan ook je stem laten horen, kom dan morgen naar de sportkantine van sportpark de Negen Morgen op de Dijkweg 10 in Muiderberg. Aanvang: 19.30 uur.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page