top of page

Artikel

Interesse in een Tiny House? Kom vanavond naar de Broedplaats in Bussum


Afgelopen donderdag hadden we een druk bezocht Duurzaamheidscafé georganiseerd over de kracht van het collectief. Goed om te zien dat onze werkgroep Tiny Houses GM samen gaat met de werkgroep Tiny green house 035 uit Hilversum om meer voor elkaar te krijgen als collectief.

Deze twee werkgroepen hebben vanavond een avond georganiseerd bij de Broedplaats in Bussum. Hier is het mogelijk je specifiek aan te melden voor een bepaalde gemeente of plek voor zover bekend. Kortgeleden bleek er een tweede werkgroep in Hilversum te zijn opgestart. Deze is nu samengevoegd met wat er al was. Zo zetten ze een nieuwe organisatiestructuur op, overkoepelend voor 't Gooi met daaronder de verschillende werkgroepen. Uiteraard kun je je bij meerdere werkgroepen aansluiten of zelf aan geven waar je specifieke interesse ligt, bijvoorbeeld tijdelijk, zelfvoorzienend et cetera. Er komt ook een werkgroep speciaal voor Crailo op welke grond drie gemeenten deelnemen. De komende tijd zal participatie vanuit diverse geïnteresseerden voor dit terrein starten en zal de werkgroep Tiny houses GM ook uitgenodigd worden.

Met behulp van de nieuwe organisatiestructuur hopen de werkgroepen slagvaardiger te zijn en de woonwensen te realiseren. Vanavond komt ook de mogelijkheid om een stichting op te richten aan bod en wie zich daarvoor wil inzetten. En natuurlijk wordt de laatste informatie over Tiny Houses gedeeld. Evert de Bruin is ook aanwezig met de maquette van zijn stro-leem huisje dat zowel de hoofdprijs als publieksprijs won van de Hilversum100 challenge.

Tijd: 19.3-21.30 uur.

Locatie: Broedplaats Gooise Meren, Piet Heinlaan t/o nr 23 (oude schoolgebouw, naast gezondheidscentrum Bussum Zuid).

Entree: 2,50 inclusief koffie en thee, graag contant meenemen.

Handige links:

Werkgroep Tiny Houses Samen Sneller Duurzaam.

Facebook pagina Tiny House Gooise Meren.


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page