top of page

Artikel

Wij zijn geselecteerd voor de Trouw Duurzame 100!


Update: onze beweging is geëindigd op nr. 57! We zijn zeer vereerd met deze plek en blij met alle publiciteit. Met wethouder Barbara Boudewijnse en een aantal werkgroepleden zijn we de 10e naar Pakhuis de Zwijger gegaan voor het interessante programma en de uitreiking. Het is echt de moeite waard om het Pakhuis te bezoeken. Hun programmering kun je hier vinden.

In juni hebben we de stoute schoenen aangetrokken en onze beweging opgegeven voor de Trouw Duurzame 100. Bijzonder aan deze editie is dat het een lijst is van onderop, van burgers die het heft in eigen handen nemen en zelf een duurzaam initiatief opzetten. Precies wat we binnen onze beweging proberen te doen.


Zojuist hebben we het goede nieuws gehoord dat we geselecteerd zijn! We weten niet op welke plaats we staan maar eigenlijk is elke plek goed. Dit hebben we samen met jou voor elkaar gekregen. Dat we geselecteerd zijn is een aanmoediging voor alle bouwers aan onze beweging; bewoners, ondernemers, gemeente en maatschappelijke instellingen.

In de loop van de komende weken zal duidelijk worden op welke plaats we zijn geëindigd. Zodra we meer weten dan horen jullie het meteen. De hoogste plaatsen in de top 100 worden bekend gemaakt op 10 oktober in Pakhuis de Zwijger. Een gratis kaartje reserveer je op: https://dezwijger.nl/programma/festival-trouw-duurzame-100

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page