top of page

Artikel

Duurzaam wonen in Parkwijk Naarden


Ook buurtplatform Parkwijk in Naarden gaat proberen om met buurtbewoners de energievraag te verminderen. Dit kan op veel manieren maar soms weet je gewoon niet waar je kunt beginnen. Het platform organiseert daarom in samenwerking met de gemeente en energiecoöperatie Watt Nu op 23 september om 20.00 uur een informatieavond in de Witte Kerk op de Koningin Wilhelminalaan 15 in Naarden voor alle inwoners van Parkwijk. Van een aantal veel voorkomende woningtypes in Parkwijk is een woningscan gemaakt, zodat je eigenlijk heel makkelijk kunt zien wat de duurzame maatregelen in jouw huis ongeveer kosten en hoeveel je bespaart op je energie rekening.

Woon je in Parkwijk? Dan kun je je voor deze avond opgeven via parkwijknaarden.nl/aanmelding

Veel inspiratie om ook als wijk collectief duurzame maatregelen in te kopen vind je bij Duurzaam RemCom.

Overige informatie avonden in 2019 over het verduurzamen van je huis en collectieve wijkinkoop:

  • 24 september Muiden

  • 26 september Muiderberg

  • 29 oktober KTV Keverdijk, Thijssepark of Vierhoven in Naarden

  • Eind december / januari Naarden Vesting

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page