top of page

Artikel

World Cleanup Day 2019 Gooise Meren


Update! Meer dan 200 mensen hebben op 21 september zwerfafval opgeruimd in onze gemeente. Waaronder de loopgroepen van AV Tempo. Zj hebben voornamelijk de plekken schoongemaakt waar zij altijd zo graag hardlopen. Denk aan de Hei, het Gebed zonder End, de Groene Long, de natuurbrug en rond om de Vesting. De bakfietsen die mee waren om het vuilnis in te verzamelen bleken al snel te klein. Erik, geweldig dat je dit hebt geregeld met jullie loopgroepen, dat smaakt naar meer!

Morgen is het World Cleanup Day. In Bussum, Muiden en Naarden gaan 15 groepen de straat en hei op om zwerfafval op te ruimen. Eén van die groepen is AV Tempo. Zij gaan maar liefst met ongeveer 120 leden over verschillende afstanden zwerfafval opruimen. Zover mogelijk, verzamelen alle groepen zich rond 11.30 bij atletiekvereniging AV Tempo op de Voormeulenweg in Bussum met al het zwerfafval voor een groepsfoto en een door de AH gesponsord stuk fruit. Is AV Tempo voor jou te ver weg? Maak dan een foto van je opgeraapte zwerfafval en mail hem naar ons. Dan gaan we er een mooie compilatie van maken.

Alle acties kun je vinden op https://www.worldcleanupday.nl/cleanup-acties/ Wil je in je eigen buurt een actie opzetten, maak dan daar je actie aan en beweeg buurtbewoners om mee te lopen. Kleine moeite en heerlijk om door een opgeruimde buurt te lopen!

Foto: AV Tempo

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page