top of page

Artikel

Plantenbieb Bussum


Zo leuk, naast de gewone bieb is ook de plantenbieb overgewaaid naar Gooise Meren. Op de Parmentierstraat 8 in Bussum zijn Marith Hilte en Joy Draiki begin juni, met hulp van de vader van Marith, een plantenbieb begonnen.

Plantjes in de plantenbieb op de Parmentierstraat in Bussum.

Het principe in de bieb is dat je ruilt; pak een plantje en zet er een ander voor terug (schrijf er bij welke plant het betreft). Heb je niks om terug in de kast te zetten? Dan mag je af en toe prima een plantje meenemen. Donaties zijn ook welkom, aangezien wij niet altijd genoeg heb om het aan te vullen. En tuingereedschap, wc-rolletjes om stekjes in op te kweken of een zakje potgrond zijn ook heel welkom.

Start je eigen plantenbieb!

Inmiddels is de tweede plantenbieb in Bussum opgericht. Deze editie is ieniemie maar niet minder mooi en staat op de T.B. Huurmanlaan 4 in Bussum. Kom lekker ruilen en woon je wat verder weg, begin gewoon een plantenbieb in je eigen voortuin, zo leer je ook nog eens de buurt beter kennen.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page